A toc de xiulet

Heu desitjat mai tenir el poder d’aconseguir qualsevol cosa, per exemple, amb un simple toc de xiulet? Va, confessem-ho tots plegats; segur que sí…

“La ventada ja era tot un huracà. Les onades, cada cop més grosses, saltaven sobre la borda i escombraven la coberta. Aviat vam quedar tots ben xops. Els mariners miraven de lligar ben fort tot allò que es podia trencar o sortir volant, i l’Ós Talòs els cridava ordres que amb prou feines si es podien sentir, de tant Barba Pudentacom udolava el vent. Jo em vaig abraçar a una barana de fusta. Estava, a més de marejadíssim, cagat de por. Llavors, entre els ruixims d’aigua salada que ens queien al damunt, vaig veure com en Barba Pudenta es treia de sota les barbes el seu famós xiulet. I vaig sentir els dos tocs breus que va fer. Al cap de poc, el vaixell, que fins llavors es bellugava com una oliva a la boca d’en Sam MocSec, va deixar, sobtadament, de moure’s. El vent seguia rugint, les onades batien encara amb fúria contra el casc de La Trumfa, però…”

Autor: bilomba

Vaig néixer a Barcelona el 1965. No vaig ser un bon estudiant, massa enfeinat com estava dibuixant pels racons i amb el cap ben lluny de les aules. L’any 1989 començo a publicar còmics, i més tard il·lustracions infantils. He il·lustrat des de llavors més de cinquanta contes, còmics, llibres de text i novel·les. L’any 1995 vaig traslladar-me a viure a Torroella de Montgrí. El 2009 vaig crear el còmic satíric “Hotel Porquí”. Anys més tard començo a publicar també textos per a nens i joves. 'Bilomba a la vista!' i 'Columna de fum' són les meves primeres novel·les, publicades per Animallibres, a les que han seguit "Rebaves!" (Jollibre) i "Viatge al País de Piok" (Animallibres) i els llibres de la Carlota Pastanaga que publica La Galera.

MEMORIA DE PEIX

Un lugar donde se pone en valor la accesibilidad a la lectura: instagram —> @memodepeix @suspeix

%d bloggers like this: