L’espera

Mi-te’l!

Aquí el tenim, polit com un nen pentinat per la iaia. Fa tota la cara de qui espera pacientment un rodalies o un bus i sap que, quan arribi, caldrà estar-ne agraït. Encara que ho faci amb retard. 

D’altres viatgers l’acompanyen. Ells també s’esperen, i confien, amb raó, que també arribarà el seu moment. Són viatgers experimentats i amb molt de món. Li donen cinquanta voltes… haurà aprendre d’ells tant com pugui!

És el meu llibre. Avui l’he vist per primer cop als prestatges d’una llibreria.

Espera un lector, amb aquella il·lusió.

El Cu-cut
Aquest matí, a la llibreria El Cu-cut de Torroella de Montgrí.

Autor: bilomba

Vaig néixer a Barcelona el 1965. No vaig ser un bon estudiant, massa enfeinat com estava dibuixant pels racons i amb el cap ben lluny de les aules. L’any 1989 començo a publicar còmics, i més tard il·lustracions infantils. He il·lustrat des de llavors més de cinquanta contes, còmics, llibres de text i novel·les. L’any 1995 vaig traslladar-me a viure a Torroella de Montgrí. El 2009 vaig crear el còmic satíric “Hotel Porquí”. Anys més tard començo a publicar també textos per a nens i joves. 'Bilomba a la vista!' i 'Columna de fum' són les meves primeres novel·les, publicades per Animallibres, a les que han seguit "Rebaves!" (Jollibre) i "Viatge al País de Piok" (Animallibres) i els llibres de la Carlota Pastanaga que publica La Galera.

MEMORIA DE PEIX

Un lugar donde se pone en valor la accesibilidad a la lectura: instagram —> @memodepeix @suspeix

%d bloggers like this: