Lletres (i dibuixos) a les aules

Desperto aquest blog de la seva llarga migdiada per anunciar-vos que el meu nom ha estat inclòs per la Institució de les Lletres Catalanes dins del seu programa LLETRES A LES AULES.

Això vol dir que les escoles que ho desitgeu podeu demanar a la ILC que us vingui a veure al vostre centre, i ells es faran càrrec de totes les despeses. Teniu temps per a fer la vostra sol·licitud fins al 22 de desembre!

En aquest enllaç hi trobareu tota la informació:

https://cultura.gencat.cat/ca/ilc/programes/lletres-a-les-aules/

Tant si els vostres alumnes estan llegint algun dels meus llibres com si encara no ho han fet em podeu convidar i passarem una bona estona junts xerrant de la lectura, de l’ofici d’il·lustrador, de com (i per què) es fa un llibre infantil, dels ets i els uts del meu ofici… i de més coses!

Autor: bilomba

Vaig néixer a Barcelona el 1965. No vaig ser un bon estudiant, massa enfeinat com estava dibuixant pels racons i amb el cap ben lluny de les aules. L’any 1989 començo a publicar còmics, i més tard il·lustracions infantils. He il·lustrat des de llavors més de cinquanta contes, còmics, llibres de text i novel·les. L’any 1995 vaig traslladar-me a viure a Torroella de Montgrí. El 2009 vaig crear el còmic satíric “Hotel Porquí”. Anys més tard començo a publicar també textos per a nens i joves. 'Bilomba a la vista!' i 'Columna de fum' són les meves primeres novel·les, publicades per Animallibres, a les que han seguit "Rebaves!" (Jollibre) i "Viatge al País de Piok" (Animallibres) i els llibres de la Carlota Pastanaga que publica La Galera.

MEMORIA DE PEIX

Un lugar donde se pone en valor la accesibilidad a la lectura: instagram —> @memodepeix @suspeix

%d bloggers like this: