Pastanagues de tardor (1)

Pensa globalment, actua LOCAMENT

Sí, ja sé que hauríem de dir “locaLment”, o potser “bojament”, però la Carlota és així, no m’ho tingueu en compte.

Aquesta frase la diu la mateixa Carlota a Els fantasmes de Cala Blaua, la primera de les aventures d’aquesta pèl-roja perillosa i dels personatges que l’acompanyen: el Nyap, els pares, els seus cosins bessons Kevin i Diana i tota la colla d’habitants de Vilabufa.

A prop, molt a prop de Vilabufa hi ha una muntanya. D’aquesta muntanya en baixa un torrent cobert d’un bosc frondós que desemboca a Cala Blaua. És una platgeta petita i amagada d’aigües de color turquesa. Cala Blaua és… com un tros de cel a la terra.

En Nico, el gran supercampió.

Però aquest lloc idíl·lic està greument amenaçat. En Nico Flush, el famosíssim campió de Fórmula 1 projecta construir a Cala Blaua la seva enorme mansió.

Seran la Carlota i el seu gos els únics que s’hi oposaran? No, una colla de fantasmes estrafolaris seran els seus aliats!

Babà-Muk i don Sebastià. Dos enemics condemnats a compartir una avorridíssima eternitat.
En Baldiri Cincmans, l’ogre nudista.
Les goges Blaves, unes fades una mica bledes.

Autor: bilomba

Vaig néixer a Barcelona el 1965. No vaig ser un bon estudiant, massa enfeinat com estava dibuixant pels racons i amb el cap ben lluny de les aules. L’any 1989 començo a publicar còmics, i més tard il·lustracions infantils. He il·lustrat des de llavors més de cinquanta contes, còmics, llibres de text i novel·les. L’any 1995 vaig traslladar-me a viure a Torroella de Montgrí. El 2009 vaig crear el còmic satíric “Hotel Porquí”. Anys més tard començo a publicar també textos per a nens i joves. 'Bilomba a la vista!' i 'Columna de fum' són les meves primeres novel·les, publicades per Animallibres, a les que han seguit "Rebaves!" (Jollibre) i "Viatge al País de Piok" (Animallibres) i els llibres de la Carlota Pastanaga que publica La Galera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

MEMORIA DE PEIX

Un lugar donde se pone en valor la accesibilidad a la lectura: instagram —> @memodepeix @suspeix

%d bloggers like this: