Us presento… la Carlota Pastanaga!

La Carlota és una nena alta i prima, pèl roja i pigada. És més aviat esprimatxada, malgirbada, tossuda i no sap estar-se callada. els seus cosins li han posat el malnom de CARLOTA PASTANAGA.

EL Nyap és el seu gos, gras i talòs. Camacurt, lleig i boterut.

La Carlota i el Nyap. Inseparables.

Editada per La Galera i amb les genials il·lustracions d’en Jordi Sunyer, aquesta ecologista rondinaire de sisè de primària ha vingut per (esperem-ho!) quedar-se molt de temps entre nosaltres. De feina no li’n falta!

Carlota i família.
La Diana i en Kevin: cosins, bessons i repel·lents.
Aquests són els dos primers títols, però n’hi haurà més!
També en castellà: Carlota Zanahoria.

La Carlota està ben decidida a canviar el món. I si el món no vol canviar, que es prepari, perquè ella no es rendirà fàcilment!

Autor: bilomba

Vaig néixer a Barcelona el 1965. No vaig ser un bon estudiant, massa enfeinat com estava dibuixant pels racons i amb el cap ben lluny de les aules. L’any 1989 començo a publicar còmics, i més tard il·lustracions infantils. He il·lustrat des de llavors més de cinquanta contes, còmics, llibres de text i novel·les. L’any 1995 vaig traslladar-me a viure a Torroella de Montgrí. El 2009 vaig crear el còmic satíric “Hotel Porquí”. Anys més tard començo a publicar també textos per a nens i joves. 'Bilomba a la vista!' i 'Columna de fum' són les meves primeres novel·les, publicades per Animallibres, a les que han seguit "Rebaves!" (Jollibre) i "Viatge al País de Piok" (Animallibres) i els llibres de la Carlota Pastanaga que publica La Galera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

MEMORIA DE PEIX

Un lugar donde se pone en valor la accesibilidad a la lectura: instagram —> @memodepeix @suspeix

%d bloggers like this: